VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En fin gala

Hey there! Nu har vintern starta kan man säga eller hur? Det är otroligt kallt där ute och jag har redan tagit fram min vinterjacka. För är det något jag absolut inte tycker om att göra så är det att frysa.

Ni har inte missat att det har varit galor på senaste va? En av galorna hette #Nätängel
Jag tycker att den galan, som jag för övrigt aldrig hört om förut, är en av de finaste galorna jag hört om som har med Influencers att göra. Att man uppmärksammar de som är nätänglar, fina människor, kärleksspridare och att man inte ens bjuder in skvallerbloggar som bara består av att snacka skit om andra, det är stort. Grattis till alla influensers som blev inbjudna, det var en fin gest.

internet_love_gala

Jag har känt mig krasslig de senaste dagarna så jag har jag inte tränat något men snart ska jag komma igång igen. Det är stor fokus på att få mer konturer på axlar och mer proportionerlig till mina breda höfter. 😉 Vissa saker kan man inget göra åt, så som att förminska mina höfter som är som de är by nature. Så istället får man träna ut axlar och armar så att det ser mer i proportion till övriga kroppen.

Just nu kör jag med My Mowo som jag tipsat om förut. Det känns som ett bra upplägg och tar inte överdrivet lång tid heller. In och läs lite.

traning_fitness_samarbete


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna