VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jobba med mig själv

Jag vill lära mig att jobba mer med mitt humör, söka hjälp för mina pms besvär men också få hjälp med mitt kontrollbehov. Jag har såna behov av att få svar på allt, att veta vad som ska hända och gärna på mitt sätt. Jag klivet inte över allt och alla men jag är en person som tycker mig veta det mesta och ser oftast vägar som inte alla andra gör. Jag ser så att alla har det bra men när det blir vägar som inte är som jag tycker är bra för alla utan kanske bara gynnar en av de inblandade så blir jag lätt irriterad. Så kan jag inte ha det, så kan jag inte fortsätta mitt liv. Det gör inte mig gott att må så var och varannan dag. Tillsammans med pms så vill jag slita loss vissa människors huvud och be de dra åt helvete en gång för alla. För att sen några dagar senare inse att det var inte så farligt, jag kanske tog i lite mycket, det var nog pms…

Jag skulle vilja införa lite mer nyttigheter i mitt liv:

◊ Lära mig mindfullness för att få det mesta av min vardag, mig själv
◊ Lära mig yoga, för kropp och sinne. Behöver bli mindre stel, mjuka upp mig i kroppen men också lära mig centrera mig mer i energin och själen.
◊ Gå på kbt för att lära mig att acceptera mig själv med mina brister men också jobba på humör, kontroll, missnöjet och mycket mer.

Har ni några saker ni skulle vilja lära er och jobba mer med? Dela gärna med er, jag kan inte vara ensam i det här eller?
Det svåra för mig är just när jag tar upp en lista som denna och vill gärna göra allt på en gång. Oftast är det så jag jobbar också, allt på en gång men får då svårt att slutföra något. Man behöver nog fokusera mer på bara en sak i taget.

yoga_mindfullness


Kommentarer


  1. Maria 29 augusti, 2018 on 21:43 Svara

    Jag behöver öva mer på att leva här och nu och inte oroa mig så mycket. :)

    • strongmama 30 augusti, 2018 on 19:46 Svara

      Maria: Åh faktiskt samma här, det är bra att komma på vad man behöver jobba med, det är ett steg närmre framsteg. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna