VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Den vackra

2018_oktober_vacker_naturen

Hello, jag tog en paus från bloggen ett tag för det blev lite för mycket. Vi har det rätt intensivt på kontoret och barnen har tagit mycket tid så tillslut orkade jag inte hålla igång bloggen också. Men det är det jag kallar för att vara en strongmama, att kunna se vad man behöver, vad man inte kan fortsätta med och våga säga nej. Jag sa nej till bloggen ett tag och så orkade jag återhämta mig från allt jag hade i vardagen annars. Det är styrka för mig, att våga.

Har ni varit ute i helgen då? Det känns som att halva Sverige var ute med det fina vädret och tog bilder på löven. Klart man måste ut och fota lite, det har verkligen varit vacker i helgen, fint vädre och härliga grader. Tänk att det blev 20 grader!

Hoppas på en bra vecka med varma grader igen och vacker sol. Det ger mig motivation till mycket i livet.

influencer_blogg_bloggare

Kommentera

Annons

Shoppingberoende

business-shopping_shoppa_affarer

Man skämtar ofta om saker som man inte tänker sig för att det kanske har en sanning bakom det hela. Som tex att någon är shoppingberoende, jag har en bekant, långt bort bekant, som verkar vara det. Ofta har vi skämtat om att hon alltid springer ner till centrum när vi har lunch men faktiskt så inser vi allt mer och mer att hon faktiskt är beroende. Hon har börjat ”gömma” påsarna bakom ryggen i hopp om att vi inte ska se. Hon sitter sällan med oss på luncherna och pratar utan kastar i sig maten och går ner för att kolla lite på saker. Det är nästan lite läskigt att se hur okontrollerat det verkar vara.

Så nu tycker jag bara synd om henne, allt skämtande var ju (förmodligen) sant. Hon har nog ett beroende och kommer inte loss kanske. Ska man säga något eller inte? Vet inte om jag vågar säga något och det är ju inte min plats heller, men samtidigt vill man inte vänta tills man ser henne i lyxfällan… Hon jobbar ju, har barn.. Men det är ju ingen garanti att hon inte hamnar i en fälla för det.

influencer_blogg_lyxliv

Kommentera

Annons

Börjar tipsa redan nu

Innehåller adlinks från Adviral
Hade ni koll på att det snart är Farsdag? Jag läste det någonstans på en hemsida, annars hade jag inte hört något och hade noll koll. Visserligen är det svårt att missa det med tanke på att alla butiker och tv-reklamer börjar gorma om det i god tid.

Jag vet inte hur ni tycker men själv tycker jag att det är rätt svårt att hitta presenter till en Far (en man alltså). Oftast har männen redan det de behöver, vilket inte är jättemycket. Men kanske snygga mobilskal som inte är så feminina, de flesta är rätt kvinnliga tycker jag. Sen finns det matchande korthållare som jag faktiskt funderar på att klicka hem till min pappa. Han skulle behöva en sån och sluta gå omkring med sl’s fula röda korthållare. 😀

Har ni andra tips som jag kan lyfta fram här så hojta till så kanske jag kan skaka fram rabatter. :)

Nu är mina planer att gå ut en sväng och ta en promenad ner till affären för att handla lite lunch.

 

A / B / C / D / E / F

Kommentera

Annons

Förebyggande frukost

kina_influencer_blogg_shots

Jag är så rädd att vakna sjuk, allvarligt alltså, livrädd typ. Min make har ju legat sjuk i helgen, jag har sovit vid hans sida såklart och varit hemma hela helgen med han nästan. Så det känns som givet att jag blir sjuk och säkert barnen också. Gissa vem som brukar vabba? Jag. Gissa vem som alltid får göra allt ändå, trots att man är sjuk? Jag. Så jag ser inte fram emot att blir sjuk, jag får ändå aldrig vila och dessutom så kraschar hela min träning, vilket jag inte vill bjussa på.

Nu på morgonen körde jag en hel del ingefära rakt ner i frukosten för att undvika sjukdom så länge jag kan.

3 cm riven ingefära
citron
mango
honung
kvarg

Mixa till en slät smoothie 😉

kost_halsa_health

 

Kommentera

Annons

Dagdrömmer

Innehåller adlinks från Adviral

Hello Sunday. Whats up?

Jag vaknade bredvid en sjukling till make så med andra ord, allt hänger på mig idag. Jag hade inga planer för idag men det blir nog att vi måste ut med barnen ändå. Jag får panik av att bara sitta hemma och inget göra.

Just nu sitter jag och kollar bostäder. Vet inte varför jag suktar mig själv när vi ändå inte ska flytta fören barnen blivit lite större men det är ändå så kul att börja kolla redan nu. :) Jag drömmer om en större och ljus bostad, något rätt maffigt men tills jag hittar det så kanske jag är 60 år, inte vet jag haha.

Min dröm: Att få en maffigt stor bostad att inreda, att dansa omkring i och älska varenda vrå jag har.

 

1. Carafe / 2. Coasters / 3. Bowl / 4. Box / 5. Bureau / 6. Chair

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna