VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Är det över nu?

regn_rain_ingesommar

Men vilket regnigt väder det blev nu. Visst vi behöver ju vatten men det känns inte kul, innebär det här nu att sommaren är över eller?

God dag alla starka mammor. Och med starka menar jag inte bara att vi är starka i muskler, det handlar mer om styrkan inombords, om hur mycket vi faktiskt klarar av. Vi bär barn, vi föder, vi ammar, vi är uppe hela nätter med barnen, vi tar stora lass i hem och med barnuppfostran (många gånger hela lasset). Vi är grymma, vi är starka.

Hoppas ni alla får en fin dag idag.
Själv har jag återbesök hos salongen som gjorde Lash Lift igår, för jag är INTE nöjd. Berättar mer sen.

 

Kommentera

Annons

Skönhetssalongen nästa

Hello!

Nu har jag fått en snilleblixt, haha. Inför det här årets semester så tänker jag kolla upp om jag kan göra en lashlift, dvs permanentböja mina ögonfransar och färga de. Kanske till och med passa på med ögonbrynen också. Tänk att slippa tänka på det under semestern. Precis så som många har lösfransar och grejs så varför inte. Jag tycker inte om att ha lösfransar eller något löst alls. Lös hår syns, lösnaglar förstör din riktiga nagel, lösfransar ser knäppt ut när man slutar med de etc.

Det här är förebilderna så vi får se hur det blir sen efter lash lift. :)
Ska ju bli så spännande, då jag aldrig har gjort det här förr. Men tänk vad skönt att slippa fixa fransar och bryn varje morgon på semester eller ja egentligen överhuvudtaget om man nu väljer att fortsätta. Det ska enligt salongen, hålla i 12 veckor. Då är det ju verkligen värt! Men vi får se, upp till bevis.

ogonbryn_ogonfransar

 

Kommentera

Annons

Skamlös

Något som får mig att må illa så är det snåla människor. Jag har så svårt att förstå hur man kan vara så snål som vissa personer är. Jag bjuder, jag är generös, jag överraskar, jag ger och jag kanske inte direkt förväntar mig att få något tillbaka men när jag ändå inte får det någon gång, så tappar jag hakan.

Jag fick höra om en person som blir behandlad som en kung när han åker utomlands till sina släktingar. De betalar allt för han, bjuder han överallt därborta, men nu när de släktingarna kom hit och hälsade på honom så bjöd han inte på en endaste krona. Han skickade iväg de på en kryssning, på en resa, till Isbaren, på restaurang utan att bjuda på en endaste grej. Hur är det ens möjligt att vara så snål? Så skamlös?

Knäppt men jag fattar, alla är olika.

#allaärolika

slakt_familjeliv

Kommentera

Annons

Skönhetstips

This post contains adlinks from Adviral

 

Välkommen och god morgon denna nya måndag. Igår öste det ner regn hos oss men idag skiner solen igen. Jag är så glad för att vi har det så än så länge och slipper ha en dålig sommar. 22 grader (som det ska vara idag) är ju ändå bra, men jag förväntar mig lite mer grader i juli dock.

Snart kommer semestertiderna och då vill vi vara bruna och fräscha. Men om du kanske vill förbereda lite innan lite, för att redan vara fräsch på semesterresan så se hit. ↓ Är det många av er som brukar använda spraytan? Jag använder mig inte just av Spraytan men brukar ha brun-utan-sol krämer. Mest för att jag får hem de och passar på att testa. Men jag har svårt att använda produkter som kommer att få mig beroende på att återkomma för att snygga till och återkomma igen och igen… osv
Svårt att förklara kanske men jag har dels inte tid, vill inte lägga ner såna pengar på sånt heller, men mest av allt tycker jag inte om att det syns att man ”fuskat” och fläckarna avslöjar dig, när det börjar försvinna.

Men jag vet att många använder det, inget fel alls med det. Så därför tänker jag tipsa er om en egen spraytan produkt som ni kan ta med er på resan, till, inför, under. Kika in på produkten här nedan om ni är intresserade, den är smidig, liten och smart.

 

1. TanRevel / 2. Spraytan Liquid

Kommentera

Annons

Kroppen säger en sak

Just nu sitter jag och tittar på VM här hemma i huset med helt vidöppen altandörr för det är så varmt hos oss. Helst skulle jag vilja sitta utomhus men då missar jag matchen. Men ska jag vara helt ärlig och lyssna på vad jag egentligen skulle vilja så är det att ta på mig träningskläderna och gå ut på en powerwalk nu på kvällen. Det är skönt ute och jag har haft min far på besök här idag så jag har inte kunnat träna idag. Kroppen skriker efter det, mentalt skriker jag efter det men aldrig trodde jag att jag skulle vara så feg för att gå ut och gå på kvällen själv, klockan 21 när det ändå är så ljus som det är. Men så är det, om sanningen ska fram så är jag otroligt feg av mig. Speciellt när man måste förbi Skogskyrkogården också. :(

mammatraning_power_styrka_pw_cardio_fitnesslife_aldrigvila

Träningstightsen är jättesköna, gamla från en gammal goodiebag jag fick av Tradedoubler för flera år sedan. Men de här träningsbyxorna är precis lika som nya, bra kvalité och riktigt sköna. De sitter som ett annat skinn, säkert därför de döpts till Skins. Det kankse är svårt att få tag i just dessa byxor men fler av deras produkter finns på den här hemsidan.

Ja alltså så jag stannar hemma med mannen min och försöker tänka på annat. :)
Förresten, glöm inte att följa bloggens instagram här.

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna