VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Byte av ställe

Jag har börjar få upp gnistan med bloggen Strongmama igen. Men den kommer att finnas numera på

Http://blogg.loppi.se/Strongmama

Titta gärna in vetja 👍🏽😊

Kommentera

Kraven på mig

Jag har svårt att känna mig hemma med den här bloggen. Vet inte om det är namnet eller portalen? Tror att det kan vara både och.

Vad förväntas av en stark mamma? Att man ska vara vältränad och även köra av allt. Men riktigt där är jag inte. Jag har namnet just för att påminna mig om att försöka nå till målet ”vältränad” och ”stark mentalt”.

Att vara mamma är ju inte det lättaste jobbet. Rätt otacksamt också. Men jag älskar jobbet ändå, för att få vara med mina små är det bästa som finns. 💜

Jag gör mitt bästa, jag försöker, mer kan jag inte göra.

Kommentera

En fin gala

Hey there! Nu har vintern starta kan man säga eller hur? Det är otroligt kallt där ute och jag har redan tagit fram min vinterjacka. För är det något jag absolut inte tycker om att göra så är det att frysa.

Ni har inte missat att det har varit galor på senaste va? En av galorna hette #Nätängel
Jag tycker att den galan, som jag för övrigt aldrig hört om förut, är en av de finaste galorna jag hört om som har med Influencers att göra. Att man uppmärksammar de som är nätänglar, fina människor, kärleksspridare och att man inte ens bjuder in skvallerbloggar som bara består av att snacka skit om andra, det är stort. Grattis till alla influensers som blev inbjudna, det var en fin gest.

internet_love_gala

Jag har känt mig krasslig de senaste dagarna så jag har jag inte tränat något men snart ska jag komma igång igen. Det är stor fokus på att få mer konturer på axlar och mer proportionerlig till mina breda höfter. 😉 Vissa saker kan man inget göra åt, så som att förminska mina höfter som är som de är by nature. Så istället får man träna ut axlar och armar så att det ser mer i proportion till övriga kroppen.

Just nu kör jag med My Mowo som jag tipsat om förut. Det känns som ett bra upplägg och tar inte överdrivet lång tid heller. In och läs lite.

traning_fitness_samarbete

Kommentera

börja tidigt

Hello lördag, time for weekend and relax. Jag ska dra på mig träningskläder och bege mig bort till gymmet. Bästa sättet att börja helgen på är genom ett härligt träningspass.

Idag har vi aktiviteter på lördagsschemat. Barnen har sina träningar, kalas och annat skoj att gå på. Så det blir en massa kaffe för min del, för att orka med dagen men också för att hålla mig vaken. :)

Psyket börjar skrika allt mer och mer efter helger och det är tecken på utamaning.. jag behöver göra något åt min situation arbetsmässigt. Men det kommer, allt inom sin tid.

influencer_bloggare_tankar_livet

 

Kommentera

Fredagstipset

Inlägg i samarbete med Mafioso.se

Ja men nu är det ju FREDAG och många av mina kollegor är på med sina AW och glas vin efter jobbet. Jag är inte någon stordrickare och har aldrig varit men ibland, då och då, är det faktiskt härligt att ta en AW med en härlig kollega och få skratta in helgen lite. Eller bara komma hem och fixa middag med maken samtidigt som man tar ett gott glas vin.

Idag vill jag tipsa om Xanté Sparkling & Pear som är ett härligt sprakande vin som jag fick hem för ett tag sen. Riktigt gott, lagom till en kväll efter middagen till efterrätten tex. Ha den i åtanke nu när det blir lite mer bjudningar hem och till andra under julen.

samarbete

Lite kort: Xanté Sparkling är ett mousserande vin smaksatt med päronlikören Xanté. Vinet har både låg alkoholhalt och sockerhalt och funkar utmärkt till såväl vardag som fest i höst och vinter.  Xanté Sparkling har en fräsch och fruktig smak och en doft av mogna päron. I Xanté Sparkling & Pear har päronlikören Xanté av belgisk börd blandats med ett friskt mousserande vin från Emilia Romagna i Italien.Xanté Sparkling har en alkoholhalt på tio procent och en låg sockerhalt. Vinet innehåller bara 40 gram socker per liter.

Serveras: Xanté Sparkling & Pear serveras välkylt eller gärna med is i glaset.

Ha nu en trevlig och fin fredag och helg. :)

samarbete_Mafioso_pr

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna