ellinorlauren.png ellinorlauren1.jpg ellinorlauren2.jpg ellinorlauren3.jpg ellinorlauren5.jpg

 

Jag måste nog vara ärlig och säga att jag älskar Stockholm! jag är så glad att jag får vara en del av den här staden. Självklart skulle det kunna vara bättre vänder, men om man bortser från det så är jag kär.
Jag tycker att det är en fin stad, det är nog svårt för många stockholmare att se då dem är vana (jag själv är född och uppväxt i stockholm). Det är inte förrns nu på senare tid som jag inser hur mysigt och fint det är.

Foto: Emma Hahman 

LOVE, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Klara

  Hej du är så vacker på både insidan och utsidan jag såg din bild på instagram och min favvo stad är Göteborg och även London ❤️

 2. Postat av: Sally

  Hej! Jag provade att göra sånna där knäckebröd med mandelbjöl, kokosfett och linfrön (recept) som du la upp. Din och Kevins såg jättebra ut men min blev inte bra i micron, den blev typ ljus och mjuk…det va inte äckligt eller så men de blev inte riktigt ett knäckebröd, ska man bara värma dom vanligt i micron? :) du får gärna lägga ut mer ”nyttiga” och enkla recept du och Kevin har :)
  Kram kram :)

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   HEjsan!
   Jaha vad konstigt. Japp det ska gå att göra i mickron. prova att göra om men att låta det vara inne i mickron lite längre.
   Okej, ja men asbolut kan jag lägga upp lite mer! 😀
   Kram!

   URL:

Lämna en kommentar