Häng med på allt från hemmaliv, mode, skönhet och resor i både storstäder, stränder eller på landet.

NAGELLACK ESSIE – CUTE AS A BUTTON

Cute as a button från Essie kan vara världens finaste färg på ett lack. Jag brukar ofta fastna för en viss färg och tror då att jag inte kommer hitta någon färg som kan slå just den. Nu har jag hittat en ny färg som jag bara älskar. En blandning mellan djup rosa och korall från Essie.

image

image

image

Jag målade två lager med Essie – Cute as a button och lackade sedan naglarna med deras gel överlack som är super. Färgen får då ett fint djup.

image

För att få nagellacket att torka fortare så doppar jag naglarna i kallt vatten. Man kan även lägga isbitar i en skål med vatten för att det ska gå ännu fortare. Lacket torkar då på mindre än en minut.

För att slippa få nagellack runt nageln som jag har på bilden så kan man lägga vaselin runt nagelbandet. Men se till att inte få det på själva nageln.

Trevlig söndag!

/Love C

 

One thought on “NAGELLACK ESSIE – CUTE AS A BUTTON

  1. haha ja det där med tålamod är väl det jag skulle behöva men saknar. I teorin är det busenkelt men inte i verkligheten. Ja jag märkte att vitt är sjuktsvårt, ett mission att orka ta sig ann. nästa gång blir det mörktchoklad! :)

    vet inte om jag kommer ge mig in i det igen men kanske provar igen nästa helg.
    Kram finaste! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *