Häng med på allt från hemmaliv, mode, skönhet och resor i både storstäder, stränder eller på landet.

Flasdance på Chinateatern

Bilder lånade av 2entertain.com/pressrum

Wow säger jag bara, Flashdance var så otroligt bra, fart och fläkt, helt i min smak…den var alldeles, alldeles underbar. På scenen fanns en stor ensemble och orkester, däribland succétrion från Singing in the rain (som för övrigt oxå var otroligt bra) – Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall. Även Linus Wahlgren och Siw Malmkvist fanns på plats på scenen. Hanna är verkligen en stor talang, man rycks in i musikalen och önskar att man själv stod på scenen och sjöng och dansade.

Flashdance handlar om Alex Owens, en framåt och beslutsam ung kvinna som arbetar som svetsare på dagarna och dansare på den lokala baren på kvällarna. Hon har en stor dröm och det är att komma in på den prestigefyllda dansskolan Pittsburgh Conservatory of Dance. Alex inleder en brinnande romans med sin chef på stålverket men snart kompliceras hennes tillvaro och vi får följa hennes kamp för att bli oberoende finna kärleken och förverkliga sin dröm.

Jag rekommenderar er där ute att se den. Ni blir inte besvikna. Den hade premiär i fredags den 30 januari på Chinateatern.

/Love C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *