Häng med på allt från hemmaliv, mode, skönhet och resor i både storstäder, stränder eller på landet.

Emma S ansiktsvård

2013-10-17 17.57.30-1

När jag träffade Emma Wiklund på ett event så lade jag märke till hennes fina hy. Jag tänkte att det kanske kan vara hennes hudvårdsprodukter som gjort under. Nu ska jag testa Emma S produkterna dagkräm, serum, ansiktstvätt, ansiktsmask och ansiktsspray. Jag tänker använda dessa flitigt och kommer uppdatera er om en månad om hur jag tycker att produkterna varit för huden. Något som jag gillar extra mycket med Emma S produkterna är att de är helt fria från parabener och mineraloljor.

emmas3

AGELESS DAY CREAM
Ageless day cream är en anti-age dagkräm som skyddar huden och förebygger hudens åldrande. De nya ingredienserna Nano White och Detoxophane bidrar till att ge din hud en jämnare hudton. Ingrediensen Pore Away bidrar också till att ge huden en mattare hudton utan att förlora hudens lyster. För att få ett synligt resultat bör ageless day cream användas dagligen under 6-8 veckor.

Några viktiga ingredienser:

 • Nano White – ger en jämnare hudton och motverkar pigmentförändringar.
 • Detoxophane – Effektiva antioxidanter
 • Pore Away – ger en matt och fin hudton och förminskade porer.
 • Gatuline In-Tense – ger huden näring och förebygger fina linjer. Utvinns ur blomman Spilanthes Acmella.
 • Ameliox – en blandning av flera effektiva ingredienser som håller huden smidig och reducerar fina linjer.
 • Phytosqualan – en vegetabilisk olja som utvinns ur oliver och har mjukgörande egenskaper.
 • SPF 15 – ett dagligt solskydd är det bästa sättet att skydda huden från att åldras eller skadas. Innehåller både UVA- och UVB skydd.

AGELESS SERUM
Ageless serum
 är ett effektivt anti-age serum som har en hög koncentration av aktiva anti-age ingredienser som verkar mot hudens åldrande och reducerar fina linjer. Serumet är också en effektiv ”fuktbooster”.  I den nya versionen är halten av Vitamin A och Fucogel  höjd, vilket innebär att ageless serum har blivit ännu mer effektivt.  För att ageless serum ska ge utlovad effekt bör det användas dagligen under en längre period. (4-6 veckor).

Några viktiga ingredienser:

 •  Vitamin A – Höjd halt gör anti-age effekten ännu bättre
 •   Fucogel 1,5 P – En välbeprövad och väldokumenterad fuktgivare som här har en halt som gör produkten till en riktig fuktboostare.
 •   Lipobelle Soyaglucone MA – minskar fina linjer och hjälper huden att hålla sig ung och fräsch.
 •   Hyaluronsyra – En utmärkt fuktgivare som finns naturligt i huden.
 •  Gatuline In-Tense – hjälper huden och förebygger fina linjer. Utvinns ur blomman Spilanthes Acmella.
 •   Omega 3 & 6 – En vegetabilisk oljeblandning rik på essentiella fettsyror som är en utmärkt mjukgörare och passar alla hudtyper.

AGELESS OXYGEN MASK
En återfuktande och energigivande mask som stimulerar hudens cellförnyelse genom att transportera syre till hudcellerna. Masken tillför fukt och gör att huden får ett slätare och jämnare uttryck, samtidigt som den ger en känsla av ökad elasticitet. En riktig energibooster för din hy!

Några viktiga ingredienser:

 • Filow – Tillför syre till huden. Syre är viktigt för hudens cellförnyelse och i och med att den påskyndas får huden ökad lyster och jämnhet, samt bidrar till känslan av slätare hud.
 • Detoxophane –  Ämnne som utvinns ur vattenkrasse, innehåller viktiga detoxenzymer och fungerar därför som en effektiv antioxidant. Mjukgör huden samt stramar upp.
 • Sodium Hyaluronate – Ger fukt och minimerar därmed fina linjer, samt reducerar torrhetsrynkor. Ökar hudens halt av retionsyra, vilken är viktig för hudens fuktbalans.

emmas6

MOISTURISING FACIAL MIST
Ett fräscht ansiktsvatten som återfuktar och piggar upp din hy snabbt genom att du sprayar den över ansiktet när huden känns torr.

Några viktiga ingredienser:

Extrakt från Persikoblad och Hallon – har sammandragande och rengörande egenskaper samt även en effekt som antioxidant.

Äppelextrakt – har en milt peelande och mjukgörande effekt.

Gurkextrakt – uppfräschande, fuktgivande och mjukgörande egenskaper. Hjälper till att öka cellförnyelse, vilket ger huden en härlig lyster.

 

CLEANSING FACIAL WASH
Undebar löddrade ansiktstvål som ska användas både  morgon och kväll. Ser till att huden blir ren och fräsch. Bra rengöring är A och O för en vacker hy.

Några viktiga ingredienser:

Mjölksyra – en AHA-syra som har en svagt peelande effekt.

Glycerin – en beprövad mjukgörande och fuktighetsbevarande ingrediens som passar alla hudtyper.

3 thoughts on “Emma S ansiktsvård

 1. I just want to tell you that I am just all new to blogging and seriously liked your page. Most likely I’m likely to bookmark your blog . You actually have outstanding well written articles. Bless you for sharing your blog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *