Älskar lördagsmys!

Även om jag har världens bästaste ungar är jag alltid rätt bängtrött på fredagarna då jag haft båda barnen hemma från morron till kväll, därför är lördagarna underbara när vi är tillsammans allihop. Det här med att göra ingenting (som aldrig slutar med att vi gör ingenting!!) e så mysigt. Älska familjeliv liksom!

Igår hade jag träningsdejt 05, idag ingen träningsdejt även om det ändå nästan blev som en. Gemenskapen på morronen e grym, o de som tränar runt 05 på vardagar kör ungefär vid 07 på helgerna. Idag gick jag upp när jag kom från gymmet igår dvs 6.30 och började köra vid 07. Ett härligt pass med bland annat bänkpress, armhävningar och strikta pressar. Avslutningsvis intervaller på crosstrainern och lite hets o teknikrop till träningskompis Camilla! Imorrn blir sista passet innan ommöblering på gymmet och öppning av lokal nummer 2 ett par hundra meter bort. Snacka om att Åkan e träningsstad :) där jag kör nu kommer komplett crossfit utrustning att sättas upp och på nya stället i centrumbyggnaden kommer det bli vanligt gym och alla pass inklusive lekland på barnpassningen. Lowa kommer tokgilla :)))

På eftermiddagen idag var vi på luciatåg i ridhuset. Mysigt med fika, ridande lusseuppträdande och hopptävling! Topp!

20131214-190729.jpg

20131214-190743.jpg

20131214-190757.jpg

Lämna en kommentar

annonser