Åkpåse till babyskydd

Jag kan sy ungefär 30 min i taget innan jag måste vila. Då hinner man en del på några dagar. Hittade en jättesmart ”åkpåse” till babyskyddet som jag tyckte vore rätt lätt att efterlikna. Det var lite mer trixigt än så, men jag är väldigt nöjd med resultatet. Mjuk fleece med stjärnor och grönt aptyg i mjuk trikå. Perfekt om bebisen somnar när man är iväg – bara att stoppa ner och vika om flikarna och så en liten mössa på det. Hur många gånger somnar inte de små i overall o man vill inte väcka? Typ jämt :) Bra lösning på problemet kände jag. För att matcha – en mössa och en liten dregglis också. Kan ju inte slänga resttyger liksom :)

 

Kommentarer
2 Kommentarer till “Åkpåse till babyskydd”
  1. Kicki Skriver skriver:

    Vad mysigt det blev :-)
    Där kommer bebis att sitta varmt och gott.

    Kram Kicki

  2. martina skriver:

    Gud så fin och smart!! Sån ska jag definitivt sy om det blir en till liten hos oss.!! Och så fina tygval! Hoppas den lilla tittar ut snart hos er! :-D

Lämna en kommentar

annonser