VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Haglöfs bärstol

För några veckor sen köpte vi en bärstol från Haglöfs till Lowa. Än har vi inte hunnit prova den på någon längre tur men innan vi far till så ska vi försöka gå några gånger – hoppas på fina vinterdagar framöver med grillning över öppen eld och varm choklad. Vid första provomgången hemma blev det succé med många skratt och fniss så det bådar gott – Lowa är ju av den nyfikna sorten och i vagnen så hänger hon ju ut för att se vad som händer bakom, här slipper hon ju det! Vi stod länge i valet och kvalet mellan ergobaby och en ”riktig” bärstol som vi kan sätta ner på backen. Vi kände att en större bärstol kan vi ha användning för under en längre tid samt att jag kommer kunna bära ända tills Lowa blir dubbelt så stor som nu så det är ju också bra, att Micke orkar bära behövs liksom aldrig funderas på. Han skulle kunna bära mig i flera timmar om så skulle behövas.

Ryggsäcken i sig är väldigt lätt och väger max 2kg. Med Lowa i så är det ju ca 10kg extra, som lätt bärs upp med midjebältet. Vid bara en kort testanvädning så kändes den riktigt skön mot ryggen och bältet gav riktigt bra motvikt och avbärande. Den passar både Micke och mig och vi är ju relativt ojämnlånga. Det finns dessutom en litet packningsfack bakpå för lättare packning.

Thailand here we come!


Annons

Kommentarer


  1. Maria - mamma till Liam ☆ 21 december, 2011 on 14:06 Svara

    tack så mycket!
    och vad mysigt med Thailand :)

    • lowaojag 22 december, 2011 on 08:59 Svara

      Ja verkligen, det ser vi fram mot! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna