csdvsvszc<zxc P1013918 P1013934dxasqdwe

fdvsdvfd fwefwrfrevevd refweqwsas saqwswds spotlife fest spotlife festasdawsdad svdverwqdas unnamed vsdwdvqca<x<x

(foto: Oscar Jettman, Min klänning är från Chiquelle.com)

Hejsan alla fina läsare!

Igår var jag och Kevin bjudna på middag med Spotlife, riktigt trevligt. Vi hamnade bredvid super trevligt folk, Vicky som jag känner sen innan och sen två nya vänner 😀 Dem var super snälla och det var så tråkigt att jag var så trött för dem ville att jag skulle stanna med dem, men jag och kevin var tvungna att åka hem och sova. Nee men på något sätt så känns det som om jag har kommit över det där att vara ute lägen och festa. Det är super kul att vara på mingelställen men jag tycker att det är jobbigt när dem drar igång hög musik och alla börjar bli fulla, då åker jag hellre hem och myser med Kevin.

Jag tycker iaf att maten var supér god, stackars tjejerna vid vårat bord, Kevin pt upp all deras kött, haha. Tack för ett bra uppstyrt evenemang Spotlife!

 

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Sara

    Kunde inte fått bättre bordsgrannar:) Tack snälla för jättetrevligt sällskap! Kram på er

    URL:

Lämna en kommentar