Godmorgon, haha eller snarare goddag.

Idag åker jag till skolan med en bra inställning.
Tidigare när jag gick på gymnasiet så kan man inte riktigt säga att jag gillade skolan, jag hatade den nog litegran om man får säga så. Jag tyckte att den var tråkig och jobbig.
Som i vet så har ju jag börjat skolan igen här i Barcelona, eller jag har börjat plugga spanska. Nu älskar jag skolan. Inte bara det att jag går i en bra skolan som jag gillar, utan jag ser min egen utveckling och jag ser fram emot att gå till den. Det är inta så lätt för att alla lektioner är helt på Spanska och eftersom att jag inte har gått så länge så förstår jag inte allt, men det är en utmaning.

Jag har lite mer motivation den här gången än när jag gick i skolan innan, spansk språket kommer jag ju få mycket användning för. Om jag bor kvar här så kommer jag ju definitivt få användning för den, men även om jag flyttar tillbaka till Sverige. Det är många gånger som man åker på semester till Spanien och inte bara det, spanskan är ju ett språk som talas i många fler länder än Spanien. Kevins familj pratar spanska så det är ju bara super bra att jag kan prata med dem 😀 När jag lärt mig språket så ser jag fram emot att åka till Cuba och hälsa på hans familj där, dem pratar ju bara spanska. OM inte annat så är det super bra att ha på CVt och i sitt bagage.

Japp! snart ska jag gå till skolan och jag kommer att ha en bra inställning, allt blir så mycket roligare och bättre då.

 

LOVE

Lämna en kommentar