2 3 6 7 8

Hejsan alla läsare!
Idag har jag gjort massa bra saker, Jag och Kevin började dagen med ett yoga pass nere vid Barcelonetta. Sedan åkte jag hem och fick lite saker gjort här hemma. Sedan var det dax för mig att åka till min första spanska lektion. Japp, jag ska börja plugga spanska här! Jag kommer att gå två timmar om dagen i tre månader. Hur kul är inte det?
Eftersom att jag trivs så bra här och känner att jag vill bo kvar så är det dax för mig att lära mig språket så att jag kan kommunicera med alla runtomkring mig. Hela lektionen är på Spanska, vilket är bra, men svårt. Jag fattade inte så mycket av vad läraren sa, men det var också första lektionen. Ja är iaf as taggad på att lära mig språket 😀

Ni hittar skolan HÄR

LOve, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Mia

  Hola Ellinor
  Como estás?
  Muy bien que has empezado tu clase de espanol……
  Te deseo mucha suerte!!!
  (du får be K. att översätta om du inte fixar det själv…)

  Perfekt för dig att du kommit igång med spanskalektioner.
  Väldigt bra att det är så koncentrerat, 2 tim./dag i 3 månader. Wow.
  Då kommer du förmodligen att lära dig språket mycket snabbare.
  Blir lixom en brain wash.

  Adios, hasta luego y hasta la proxima……

  URL:

Lämna en kommentar