Hej alla fina läsare.

Jag vill be om ursäkt för mItt tidigare inlägg. Det vetkar som om flera blev upprörda av det. Det var verkligen inte min avsikt och därför ber jag om ursäkt.
Jag vill inte lägga mig i någon annans val eller så men jag tycker att det är tråkigt att saker och ting är på ett visst sätt. Hela grejen med att man ska känna att man måste bevisa något för någon, det är mer det jag menar. Jag har en klar tanke i mitt huvud på vad jag menar men verkar som om den kommer ut fel när jag skriver det. Hade det kommit ut rätt så hade ni inte kommenterar det ni gjorde.

För övrigt så borde ni tänka lika mycket på vad ni kommenterar som jag borde tänka på vad jag skriver. Ni är inte alltid heller så snälla och bara för att jag är bloggare så betyder det inte att jag inte tar åt mig eller blir ledsen.  Jag är också en människa med känslor. Att skriva så som ni gjort till mig är inte heller felfritt eller snällt. Tänk på det.

Jag släpper det här nu. Men som sagt, jag menade inte så och förlåt om ni blev upprörda.

Kram

Lämna en kommentar