Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Jag toppbloggare!

Med ny bloggadress och att jag har blivit toppbloggare på Malmolife.se är jag riktigt glad för! :) Så följ mig där! 😀

Bloggadressen är! sojka.malmolife.se Välkommen alla härliga läsare! :)

2 thoughts on “Jag toppbloggare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *