Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

BLOGGFLYTT!!

Då har jag bestämt mig för att byta portal och kommer numera blogga på Vimedbarn!

Hoppas på att ni kommer att fortsätta följa min resa där.

Jag tackar för denna tid här och ger mig nu ut på nya utmaningar i ”bloggvärlden”

Fortsätt att följa min resa HÄR!

http://sojka.vimedbarn.se/

One thought on “BLOGGFLYTT!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *