Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Sol, kalas och dagistider!

image

image

image

Jo nog är det soligt nu! Det började så härligt igår och så underbart när det sitter i som idag. Dock isande kyla nu på morgonen men det blir ju bättre under dagen. Nu kommer det vara sånt där jobbigt väder då man antingen klär sig för kallt eller för varmt hela tiden.

Nu är det dagistider. Eller ja för Isak börjar på deltid fom nästa vecka istället för 15 timmar som det är nu. Jag fick också höra att där finns plats för Elias men vilken datum vet jag inte än. Hoppas snart för inte lätt att jobba med en liten buse. Men skönt att det är andra köer här i byn än i Malmö. Vet flera som inte fått dagisplats trots att det är lag på en viss tid. Och inget får föräldrarna för det. :(

Idag ska Isak på sitt första riktiga barnkalas! Blir så rörd av tanken. Min lilla ska gå själv. ❤ Och present måste vi hinna köpa! 😉 Det är hans kompis Adrian. Dom går på samma avdelning på dagis och jag känner hans mamma sen Malmötiden. Hihi…

4 thoughts on “Sol, kalas och dagistider!

    1. Ja jättespännande! Vad smickrad jag blir av all din beröm! 😀
      Jag fick ditt mail! Jättefin tanken! Men jag har varken tiden att söka sponsorer eller ens en cykel. :) Men annars hade jag gärna hjälpt till :)

  1. Hoppas det löser sig snabbt och smidigt. När våra barn var små fanns ingen lag för när man hade rätt till plats. Oftast fick man vänta tills de var två tre år… Helt sanslöst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *