Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Isak på sitt första barnkalas!

image

Har just lämnat Isak på barnkalas hos sin kompis Adrian. Det är hans första barnkalas att gå på med bara barn. Sjukt vad spännande det är på hur det har gått. Dock såg jag flera av deras gemensamma kompisar då dom går på samma avdelning på dagis! Gissa om Isak blev förvånad när jag hjälpte honom av med ytterkläderna och sa hej då! För jag har ju alltid annars stannat med honom på kalas.

Isak fick själv välja paket och vilket papper det skulle packas in i. Pappret skulle vara blommigt och omslutas av ett rött snöre. Ett kort måste Adrian ju ha. Isak valde ett fint kort som var format efter en groda. :)

Kalaset varar från kl 12-14. Och vad får jag. Jo egentid att jobba bort lite från datorn och en kopp kaffe i lugn och ro. M skulle in till Malmö så då passade han på att lämna Elias en stund till Bibi(farmor) då hon tidigt imorgon bitti åker till Irak i några veckor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *