Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Fredagspepplistor!

FREDAGSPEPPEN! <–Här kan du läsa om det.

Denna gången var det inte så många! Men det är mitt fel som inte piskar och påminner er tillräckligt i tid! Ni vill visst veta det kl 08:00 så till nästa gång! Men här har vi 2 som INTE glömmer! 😉

♥♥♥

Vivi

Mia

♥♥♥

Spread the love”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *