Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

BARNmässan i Karlstad – MEGAgoodiebag!

goodiebag 01 - kopia goodiebag 02 goodiebag 03 goodiebag 04

goodiebag 05

Ja det var inte den lilla goodiebagen vi fick när vi var på BARNmässan i Karlstad som VIP-bloggare. En av dom bästa goodiebags jag har fått. Inte en massa småskit (förlåt att jag uttrycker mig så) men ja sjukt bra! Här kommer allas om var med i den. :)

NESTOR

DRESSTWICE

MY BLISS

MAKE UP STORE 

ME AND I

BRA MAT HEMMA

BANKERYD  (Kalle Frågvis)

GLIMRA FÖRLAG

MY PERFECT DAY

ACRILEX

OSSOAMI

CASTUS

CLARION HOTEL PLAZA

2 thoughts on “BARNmässan i Karlstad – MEGAgoodiebag!

  1. Åh så rolig goodiebag, vilka fina produkter du fick! 😀
    Jag undrar vad det är för några ”bars” eller vad det nu är haha, dom 3 lådorna där det står naturlig på (om jag läser rätt 😉 )? :) Dom såg ju smaskens ut! 😉

    kram 😀

    1. Dom är från Castus Sinne& Smak. Tror dom finns på Willys. Dom är supergoda och dom är baserade på daddlar och smaksatta med frukt så helt naturligt och inget socker. Finns lite nötter i dom med. Perfekt som mellanmål. :) Eller om man är sötsugen. 😉 Om jag bara kunde hålla mig från socker!! kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *