Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

6 thoughts on “Projektet ”Vi bloggare” #‎vibloggare‬

  1. Sv: tack vännen! :)

    Jag vill ta botox i pannan och få bort argrynkan, samt testa på botox i armhålorna mot svettningar och ev göra hårtransplantation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *