Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Fredagspeppen!

image

Fredagspeppen igen! Hjälp vad tiden går. Har ju full rulle hela tiden så ska inte klaga på att jag inte har något att göra. 😉

❤ Jag har fått snyggare hållning.
❤ Jag har ett vackert leende.
❤ Jag är charmig.
❤ Jag har underbara vänner och bloggvänner.
❤ Jag är tacksam över att det går så bra för Sojka & Walles Event.
❤ Jag är tacksam för alla som finns där och stöttar vårt företag på olika sätt!

Mer info om Fredagspeppen hittar du HÄR. <— Där hittar du andra listor och inspiration och info!

2 thoughts on “Fredagspeppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *