Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Fotvård?

image

Idag testade jag att gå på fotvård för första gången! Och jag tänker ”varför har jag inte gjort det tidigare”. Jag har nog inte haft så lena fötter sen jag var bebis! Ha ha… underbara tjejen hos Aroma beaty center vid Värnhem gjorde mina fötter som bokstavligen på nyfött! ❤
Snacka om att det kändes sjukt bekvämt att gå. Inser nu att det var sjukt välbehövligt!! Och tack barnens faster Enti för den fina presenten! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *