Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Jag har ingen annan att skylla på!!

Jag tar mer kaffe för idag var en sån där dag då kaffe är min bästa vän! Efter att ha jobbat till kl 2 inatt och haft en febrig bebis som gnällt på natten så var det bara att hälla i sig. Möte avlöser nästa möte och att det skulle gå så här bra hade jag ju ingen aning. Tänkte vi börjar så där försiktigt så vi hinner bygga upp allt. Puff sa det och så rullar det på! Skit kul tycker jag men kanske inte det mest optimala att starta 2 företag nästan samtidigt ha ha. Ska ju på mässan i helgen både som utställare och som vip-bloggare. Sen får jag ta och jobba ikapp lite på hotellet mellan alla händelser! 😀

Men tillbaka till mitt kaffe! Mitt egna dyrbara gift! Jag fyllde på mitt kaffe och höll på att få tuppjuck för att vi inte hade mer mjölk! Kom sen på att det var ju jag som tog den sista mjölken bara för en stund sen. Ja då har man stress när man inte ens har koll på MJÖLKEN ha ha. Jo men håll med om att det är den det annars tjafsas om där hemma. För vi kvinnor har koll på allt sånt och sista dassapappret osv haha… eh.. vi får anlita en kvinna här hemma asg!

One thought on “Jag har ingen annan att skylla på!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *