Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Idag fyller Elias 1 år!

cats6veckor

1235930_10151604960147337_750944398_n

maxomorra 01

Stort grattis min fina älskade Elias! Att det gått ett år sen som jag födde dig är helt overkligt! Jag kom då in till BB och undrade om dom kunde kolla hur mycket jag hade öppnats för att kanske komma hem med en sovdos så jag hade haft jobbiga värkar i ett dygn. Helst ville dom skicka hem mih redan när jag ringde trots att jag var omföderska och varit hemma så länge. Dom sa ta ett glas mjölk och Alvedon och vila. Ha ha som om det inte är det jag försökt i ett dygn. 😉

Så vi åkte in ändå och sköterskan tappade hakan när hon kollade och såg att jag var öppen 6 cm. Sen tog det bara ett par timmar så var han ute! 😀 Hon sa att hon tyckte det var så konstigt att jag kunde ha sånt lugn. Men ja ni som träffat mig vet att jag är ganska lugn i mig själv trots att jag är super mega stressad tex. Men ut kom mitt andra mirakel. Känner mig så ärad att ha fått dessa gåvor. Älskade fina Elias. Jag ska göra allt för att du ska få det bästa möjliga. LOVE! ♥

Elias förlossning 089

 

puss Elias

5 reaktioner på ”Idag fyller Elias 1 år!

  1. Jag tycker tjejernas födelsedagar känns så speciella i mammahjärtat. Varje förlossning har sin egen historia och ingen av mina fyra är den andra sig lik. Hoppas att ni har haft en underbar födelsedag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *