Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Annons

Slängt vågen!

image

Ja inte bokstavligt talat men jag har bestämt mig för att inte väga mig. Iaf inte på ett tag! Ha ha… sen jag kom igång och tränade så vill jag inte att vägandet ska störa min träning. Idag kände jag mig slö men det var bara att gå till gymmet. Det blev 2*20 min på crosstrainern och styrkaträning av triceps, axlar och bröst. Men bara en övning av varje muskel och 3 set. Men jag ska ju inte gå ut för tungt men kände att dom musklerna var vilse men nu är dom hittade och väckta iaf ha ha…

5 reaktioner på ”Slängt vågen!

  1. Låter sunt, vågen kan ofta hindra en :) Jag kommer aldrig äga en våg, jag väger mig och mina föräldrar när jag är där :)

    haha ja jag bodde här innan vi blev tillsammans, så knappt en dag ens. I veckan skall jag säga upp bredband och tv, spännande, stort steg tycker jag :) Men onödigt betala för något jag inte använder :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons