Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Tack för igår Akademikliniken!

akademikliniken 02

Igår bjöd Akademikliniken i Malmö in till en kväll för några inbjudna i samarbete med Loppi. Vi fick lyssna på lite olika info om olika ingrepp. Och vi fick se live på en tandblekning och hur man gjorde fillers. Farligt inspirerande ha ha. Hem fick vi också en goodiebag där jag är mest nyfiken på Restylanes handkrämen. Luktar gudomligt gott!

akademikliniken 03

Jag träffade också några godingar! Dit gick jag ju med min kollega Emelie och väl på plats träffade jag en massa blogg-godingar som Fnulan, Tommy, Cecce och me&i drottningen Marita! 😉

akademikliniken 01

9 thoughts on “Tack för igår Akademikliniken!

  1. Åh vad kul, jag ska till akademikliniken på event med loppi i morgon., fast i Göteborg. Det blir nog liknande ert, hoppas det iaf:) Det ser ut som ni haft väldigt roligt! Jag längtar till imorgon. och handkrämen är bra och luktar himmelskt!=)

    Ha en fin kväll!

    Kram

  2. Hej såg att du blekte tänderna men kunde inte se direkt vad det var för typ av tandblekning. Jag använder Stellawhites tandblekning just nu då jag är väldigt känslig mot väteperoxid som finns i alla andra tandblekningar och inte deras. Jag är jätte nöjd med deras whitestrips men det skulle vara intressant att veta vilken typ av tandblekning du gjorde. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *