Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Fredagspeppen!

EGO JAG SOJKA

Då var det fredag igen! 😀

Här kommer min fredagspepplista!

  • Jag har fin hy.
  • Jag har fina drag.
  • Jag har en stark kropp.
  • Jag har en enorm vilja.
  • Jag kan känna tacksamhet.
  • Jag är ödmjuk.
  • Jag är vacker!

När du själv hakar på. Glöm inte ta upp både yttre och inre egenskaper! ;)

Mer info om Fredagspeppen hittar du HÄR. <— Där hittar du andra listor och inspiration och info!

6 reaktioner på ”Fredagspeppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *