Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Snart smäller det!

Åh så mycket roligt vi har framför oss. Nyfikna? Den 3 maj har Sojka & Walles Event pressrelease! Tjoho vad roligt! Idag hade vi möte med Best Western Hotel Jägersro där vi kommer hålla till. Ett mysigt och familjärt hotell i Malmö Jägersro.

bubbel1

Idag hade vi möte och bokade med hotellet! Mysigt det ska bli att träffa alla som kommer. Håll utkik i er inkorg för snart skicka inbjudningarna! 😉

möte

3 thoughts on “Snart smäller det!

  1. Ska hålla mina ögon öppna :-). Gud vad mysigt. Önskar er lycka till med alkt. Ska bli kul å träffa dig IRL en dag. :-)
    Ha en fortsatt bra kväll. Kram på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *