Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

När ni läsare kommer fram till mig!

läsare 01

Ja idag kom denna fina läsare fram till mig och hälsade och sa att hon bokstavligt talat läser min blogg varje dag! Jag blir så himla glad när läsare kommer fram. Jag har hört vissa som berättat efter dom sett mig att dom inte kommit och hälsat för som inte vågat och jag vill ju gärna se hur ni ser ut mina fina läsare. Här sitter man och tror att man skriver sin lilla personliga dagbok. Bara det att eh jag har en del läsare som läser den med mig. Hi hi… 😉 Ha bits INTE!

Så var inte rädda att komma fram och hälsa! Jag blir så rörd när någon kommer fram. Det ger mig ännu en sporre att fortsätta skriva. Jag älskar ju detta- Och jag älskar alla er! ♥

3 thoughts on “När ni läsare kommer fram till mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *