Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Barn som äter för mycket!

image

Asså jag vill ju lära Elias att äta själv. Jag la fram så till Isak när han var liten och Elias är nyfiken med att äta med gaffel men det blir ju sen att han börjar med händerna och det är ju okej bara det att han kan inte det här med att ta en bit u taget. Här försökte han bara fortsätta trycka in korvbitar och trots att dom trillade ut när han försökte äta allt så fortsatte han bara fylla på! 😉

3 reaktioner på ”Barn som äter för mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *