Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Jag på mitt första Mamma Boot Camp!

Alla har vi väl hört talas om Olga Rönnberg?! Iaf dom flesta. Hon var min GUD efter första barnet. Det var hon som lärde mig allt och fick mig igång till att träna och bli så bra som jag blev. En gång för 2 år sen för då fallerade allt. Men nu jäklar ska jag tillbaka till samma form!!

mammabootcamp 01

Och här i Staffanstorp har jag ju fått äran att lära känna Sofie Bengtling som driver sitt eget Mamma Boot Camp just här i Staffanstorp. Folk kommer från både Lund och Malmö för att träna med henne. Idag provade jag på ett pass. Man kan nämligen bara droppa in om man vill för 100kr. Annars finns det klippkort med för den som vill!

mammabootcamp 03

Jag var lite rädd för ordet BOOT CAMP! För visst klingar det lite hårt i örat! 😀 Men det kändes så bra för mig som nybörjare att gå dit. Man tar det i sin egen takt och alla var typ nybörjare i träning där så jag tycker alla borde gå dit! Vissa gillar inte att gå på gym (jag älskar det) men vissa behöver sporren i början att träna med andra. Jag behöver det nu i början. Här slipper du dessutom tänka på att skaffa barnvakt till din lilla bebis. Min stora bebis klarade sig i vagnen precis till på slutet. Men det gick så himla bra. Alla är dessutom mammor så ingen reagerar om en av bebisarna lite gnällig. Man tar det som sagt i egen takt. Vissa övningar kanske man inte klarar ja då hoppar man över dom. Sen är Sofie otroligt duktig på det hon gör. Hon förklarar och tar sig tid. Det behöver vi mammor! Någon som lyssnar på just OSS!

mammabootcamp 02

Ni hittar mer info och tider för pass HÄR. <– Och glöm inte hälsa från Sojka om ni tar er dit! 😉

11 thoughts on “Jag på mitt första Mamma Boot Camp!

 1. Vad härligt! Har själv varit på Mamma boot camp och älskade idén. Vi har det även här ute på Värmdö och jag har kört några pass men då som instruktör. :) Heja dig!

 2. Tack för alla fina ord! Du gjorde bra ifrån dig! Kämpade på riktigt ordentligt! JAG VILL PASSA PÅ ATT FÖRTYDLIGA att det inte är ”mitt eget” Mamma Boot Camp, utan just Olgas. Jag är som hennes representant i Staffanstorp, skulle man väl kunna säga. Har gått hennes utbildning och följer hennes koncept :)

  1. …OCH jag har INTE skaffat silikon-tuttar, även om det ser så ut på bilderna! Jag hel-ammar fortfarde mitt tredje barn! Ge mig ett par månader, så är jag snart tillbaka i min konkava A-kupa! *fniss* 😉

 3. SVAR TILL JYOTI:

  Hej!
  Jag håller även i ett pass som jag valt att döpa till Time Out och som också körs här i Staffanstorp. Upplägget är nästan detsamma som vid Mamma Boot Camp, med skillnaden att det är lite högre tempo. Annars samma tänk, att man använder sig av den egna kroppen som motvikt i huvudsak. Alla kan vara med oavsett status på kondition :) Man gör helt enkelt så mycket man orkar själv och vill man ha hjälp med förslag på lättare (eller tuffare) övningsförslag, så hjälper jag till med det direkt på passet.

  Det bästa vore väl att komma och prova?! :)

  Du är välkommen att höra av dig om du har fler frågor:

  0708-25 52 24
  info@b-ling.se

  http://www.b-ling.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *