Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Annons

Är jag sjuk eller??

image

Min kropp värker och smärtar! Efter träning på gym som jag kommit igång med så tränade jag ju även Mamma Boot Camp som man kan läsa i tidigare inlägg. Och ja imorgon ska jag vila igen. Vilade igår och min kropp skriker av smärta av träningen. Den har fått en chock. Har liksom inte tränat ordentligt på 2år! Jo då jag satt och räknade ut det idag ha ha.

Jag har ju försökt komma igång ett flertal ggr här hemma. Men ja jag kände ju att nu får jag ta det gym-vägen. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons