Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Så JÄVLA najs!

image

Jo för igår hade jag mitt första riktiga träningspass. Jag hann inte med allt men det blev 30 minuter på crosstrainer och styrketräning 30 minuter. Det känns bra att lägga upp det så. Så gör jag vad jag hinner. För att styrketräna en timme hinner jag inte så kommer dela upp det mer så alla muskler får sig en ordentlig omgång.

Fy fan vad jag är motiverad! Nu jäklar liksom! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *