Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Då har vi 2 stycken vinnare i tävlingarna!

nutri-nick

Vinnaren i denna tävlingen är Annika Nilsson med motiveringen:

Jag erkänner. Jag är en riktig slarvmaja när det kommer till mat…..hoppar alltid över frukosten, lunchen hoppar jag också ofta över och ja, kvällsmaten också. Istället går jag och små-äter onyttiga godsaker. Det här kitet skulle kunna vara min räddning från allt sött och slisk som jag stoppar i mig! Hoppas!

åhlens set

Vinnaren i denna tävlingen är Erika – lilla familjen med motiveringen:

Åååååh elefanter, mitt favoritdjur i hela världen! Självklart vill jag vinna detta!!
Båda mina barn har haft en litet Nini som myskompis då dem var små, självklart ska deras kommande kusin också ha en sådan. Vore jättekul om jag hade turen att få vinna detta till dem :)

Stort grattis till er båda! Maila mig på info.sojka(@)gmail.com för mer info! Och för er andra! Det kommer fler tävlingar inom kort så håll utkik! ♥

4 thoughts on “Då har vi 2 stycken vinnare i tävlingarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *