Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Sojka Design gör smygpremiär på Karlstad Barnmässan!

Ja jag har nog inte gått ut med det än! Blir nervös av bara tanken ha ha. Men jag måste ju avslöja. Sojka Design gör ju smygpremiär på BARNmässan. Se först av alla vad jag håller på med! :) Du kommer får känna och klämma och också bli dom första som gör beställning av mig. I samband med detta kommer det också komma fantastiska erbjudanden så missa inte Sojka Design. ♥

sojka-logtyp_design

nötskrika

På mässan hittar ni också flera av mina kollegor både som utställare och som vip-bloggare. Madeleine Ilmrud,  MissJoiKaffemorsanErika EnrothBullermammanAnders Jacobsson och många många fler! ♥

10 thoughts on “Sojka Design gör smygpremiär på Karlstad Barnmässan!

  1. Är det sant???? Yippy=) Äntligen! WOW jag lixom tror inte det är sant?!
    Fan va kul=) Åhh vad spännande, får man komma fram och säja hej?
    Skitkul! Verkligen!
    Kram C

  2. Jag är alldeles för nyfiken av naturen så jag klickade direkt in på hemsidan ….men ack. Tålamod var det här 😉 Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *