Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Vinn nyttigt gott kit från Nutri-Nick!

nutri-nick

Jag fortsätter mitt 4 årsfirande med en tävling i samarbete med Nutri-Nick! I vinsten ingår:

1 Nutri-Nick choklad
1 Nutri-Nick vanilj/choklad
1 Stevia Kexbar
1 Seaweed Snack classic

Det är enkelt att tävla! Motivera bara kort varför du ska vinna detta kit från Nutri-Nick! 😀

Tävlingen avslutas 5 mars kl 23:59, vinnaren publiceras i min blogg så fort som möjligt dagarna efter och du får själv hålla koll i min blogg för att se om du vunnit. Vinnaren kontaktar sen mig via mail för att få vinsten. Lycka till!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Du har väl inte missat den andra tävlingen. <—

61 thoughts on “Vinn nyttigt gott kit från Nutri-Nick!

 1. Jag försöker mig på att inte äta så mycket onyttigheter, men det är svårt ibland när man blir riktigt sugen :) Kanske kan detta bli ett substitut för chokladkakan?

  Mvh Maria

 2. Eftersom träningen står högst upp på min lista, så ska jag ju se till att trappa ner på onödigt socker och istället äta nyttigt. Så detta skulle vara väldigt kul att få testa på 😀

  Ha en toppendag!!

  Kram kram

 3. Behöver desperat gå ner i vikt pga en operation. Har nu bara 6 kg kvar efter att ha gått ner drygt 20 kg redan. Dom sista kilona är svåra!!
  Inte blir det lättare av att jag är en godisråtta :-)
  Vore underbart att upptäcka alternativ till den vanliga kexchokladen eller maraboun som det brukar bli till helgen.
  Då kanske jag snart är i mål och får min nödvändiga operation :-)
  Ha en härlig helg!
  Mvh
  Malin

 4. Klart att jag vill vinna det här – vore klockrent! Dels för att jag älskar produkterna överlag, de jag testat, och dels för att stevia är nååååågot bättre än socker för egen del 😉 Både för att jag slipper dumpa och för att jag då slipper den misslyckande känslan. Du vet… jag har ju lovat att låta bli socker! :)

  Puss o kram <3

 5. Efter att ha kämpat för att bli gravid i 2.5år så har jag nästan gett upp. Försöker gå ner i vikt med hjälp av lchf och men vill kunna unna mig något gott ibland men har ännu inte lyckats hitta något som är lchf vänligt och gott på samma gång.

 6. Dessa skulle jag vilja testa. Kanske kan ge mej en extra spark i baken när det gäller viktnedgången 😉 Sjögrässnacksen låter riktigt spännande!

 7. Jag vill vara med och pröva lyckan! Jag har inte smakat någon av dessa, då jag inte lyckats hitta de i butik och ännu inte kommit upp i tillräckligt mycket från en webbutik för att göra köpet rättvisa i mina ögon.
  Jag börjar en 5veckors smärthanteringskurs i slutet av Mars, med långa dagar och endast Pressbyrån i närheten för mat och snacks så det blir att ta med själv. Dessa hade jag gärna velat testa då sockersuget sätter in! Jag har lyckats gå ner 25 kilo sedan i somras, ”tack vare” MS-diagnos och medicinering,mer motion och bättre matvanor och jag hade hatat att se det försvinna. Jag har mer att ta av som ska bort nu när jag väl kommit igång!

 8. Åh jag vill ge det till min mamma som kämpar mot cancer. Cellgifterna gör att hon mår illa och har svårt att få i sig näring. Detta kan kanske hjälpa henne <3

  1. Fy verkligen tråkigt att höra om din mamma! Hoppas hon klarar sig och att hon har rätt inställning att hon ska klara sig! Cancer är verkligen skit! :(
   Lycka till i tävlingen! <3 <3 <3

 9. Ja jag hänger väl på i utlottningen om lite nyttigheter!! :)
  Jag som tränar nästan varje dag och FÖRSÖKER låta bli godiset och kakorna!! :) kanske skulle gilla dessa bra mycket nyttigare sakerna och äta det istället, ja jag har u ändå lyckats träna bort 13 kilo, fast vill gärna bli av med 5 till och de sitter som berget.
  Jag har delat tävlingen offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg. :)
  KRAMEN <3

 10. Vill så gärna vinna detta kit då jag vill gå ner fem kilo.Håller tummarna och hoppas på att vinna.

 11. Tjej på 18 med storasyrra på 25.
  2 gymmande tjejer som älskar (egentligen för litet ord för att beskriva vår kärlek till detta :) ) choklad och att prova nya saker och att äta hälsosamt!
  Syster min är en kökspysslande typ som alltid bjuder på något nytt spännande.
  Själv är jag nöjd med min vikt, men jag vet att syrran gärna vill tappa ett par kilon inte minst till hennes ”graduation” till sommaren. Samtidigt har hon problem med sköldkörteln och blir extremt trött, något som ju lätt får en att gå efter något att äta. Seaweed snacks kunde vara ett bra nyttigare snack när hon nu pluggar sista terminen på sin utbildning, inte vill lägga på sig men måste ha koncentration. Och de där barsen är ju perfekta för dagar man bara måste ha något lite syndigare, men utan att det blir FÖR syndigt :)
  Så min motivering är att vinna detta till syrran – (med en liten förhoppning att hon kanske låter mig smaka så jag får prova dessa jag varit nyfiken på så länge :) )

 12. Håller på att utredas, en evig väntan inom sjukvården och trist då hälsan strular, så ett hälsopaket skulle göra mig så GLAD, älskar att testa nyttigheter :)

 13. Åh, Vill gärna ställa upp och tävla~
  Är nyfiken på chokladen sötad med stevia…Undrar om den är lika god som vanlig?

 14. Å jag skulle gärna vilja vinna :) jag reser så mkt så bars är det bästa att ha med i väskan…liksom om man är på andra sidan jordklotet och vaknar mitt i natten av hunger 😉 hoppas, kramkram

 15. Jag är bara hemskt nyfiken på produkterna, både professionellt och privat, kan man väl säga. Dessutom blev jag påmind häromdagen om algernas förträfflighet och nu undrar hur de är som snacks.

 16. Jag vill gärna vinna dessa godsaker eftersom jag kämpat(och kämpar fortfarande) med mitt sockersug och försöker hela tiden hitta alternativ, som ändå plånboken tillåter. Dessa skulle passa perfekt hos mig just nu vill jag lova. Håller tummarna!

 17. Jag har alltid velat testa och smaka produkterna! De ser jätte goda och nytta ut. Jag behöver skära ner på kolhydrater och få mig lite mer proteiner, att vinna det här skulle vara en grym möjlighet att prova och se om produkterna fungerar för mig.

 18. Jag erkänner. Jag är en riktig slarvmaja när det kommer till mat…..hoppar alltid över frukosten, lunchen hoppar jag också ofta över och ja, kvällsmaten också. Istället går jag och små-äter onyttiga godsaker. Det här kitet skulle kunna vara min räddning från allt sött och slisk som jag stoppar i mig! Hoppas!

 19. Vilken bra tävling! Jag vill gärna vinna för att jag tränar oftast på kvällarna och efter träningen är jag alltid sugen på något smaskigt/gott så denna vinst skulle passa mig perfekt när sötsuget sätter in och dessutom kul att prova något nytt! :)

 20. Jag är självklart med och tävlar.

  Jag är en stor godisråtta. Så jag skulle gärna testa dessa som är nyttigare än chokladkakor och dylikt. Behöver verkligen trappa ner på onyttigheter.
  Hoppas kunna hitta en eller flera favoriter bland dessa Nutri-Nickisar.

 21. Hej,

  Går på 5:2 dieten sedan april förra året och det går jättebra. Dessa sötsaker skulle vara perfekt för de dagar jag äter mindre kalorier. Har provat innan deras vanilj-choklad kex med stevia och de var helt oemotståndligt goda och perfekt när man är på 5:2 diet, eller annan diet. Dessutom blir man mätt lång tid och man behöver ej småäta.

 22. Åh, jag vill så gärna vinna detta! Jag har svårt att hitta eller hålla mig till nyttiga saker som jag tycker om… Men just idag har jag bestämt mig för att det f*n får vara nog på alla onyttigheter!! Det är inte roligt att känna sig som en strandad val hela tiden, det är verkligen inte det. Så från och med nu så får jag försöka sparka mig själv i baken och bli nyttig och hälsosam. Detta kitet vore en bra start för mig! Perfekta snackset för mig som inte kan hålla mig ifrån att snacksa. Och jag måste säga att jag är väldigt nyfiken på Seaweed Snack Classic!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *