Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Hard work work!

Foto: Bizzi bizzi!  #sojkawallesevent #sojkawalles #hardwork #business #workhard #hejaff #entreprenör

Igår hade vi vårt andra möte och det blir ett tredje möte nu på fredag! En hel del möte men det är mycket som ska göras och mycket som ska planeras. Vi letar 10 vip-bloggare och håller på att samla bloggare till vårt nätverk. Det går över förvänta får jag säga. Vi letar redan nu efter lokal att jobba i och Allt för föräldrar vill göra en artikel om oss.

Så det flyter på. Bankmöte ska bokas och hemsidan är på G. Samarbetspartner börjar trilla in och vi bollar idéer med varandra, jag och Emelie.

Igår var dock en segare dag än vanligt för mig. Känner mig lite tung i huvudet. Men det gäller väl att gå och lägga sig i tid. Har märkt att om jag somnar närmare tolv eller senare så blir jag mycket segare. Så nu ska jag försöka skärpa mig och sova i tid. Sen inte mycket bättre om Isak väcker mig när kl knappt hinner bli 6. Hade jag då lagt mig i tid. :)

2 thoughts on “Hard work work!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *