Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Framsteg att sova tillsammans!

elias och isak bad 01

Det känns som att vi äntligen börjar få rutiner här hemma. Efter månader med kaos har vi börjat nu att kl 19:00 får barnen bada efter dom fått välling och sen blir det borsta tänderna och sen läser vi saga i rummet. Lagom till kl 20:00 sover båda barnen. *peppar peppar* för det fungerar nu men vågar inte säga för mycket. Vi har inte haft rutiner på länge och allt har varit mest hur som helst. Isak har fått somna på soffan och jag har burit in honom i sin säng och Elias i vår säng efter han fick separationsångesten vid 9 månader men nu är det dags för nya tag.

Första steget var ju att flytta in Elias säng i Isaks rum. Dessutom fick jag ändra om där och jag tror det har gjort mycket. Isak tycker det är roligare också och igår var det inga problem eller gnäll att vi skulle natta honom i sängen. Han blev nöjd när jag sa att Elias kommer sova bredvid i sin säng. ♥

elias och isak sovrum

2 thoughts on “Framsteg att sova tillsammans!

  1. oj undrar i fall detta inlägg försvann nyss? sa vi hade svårt me våra som små men bra med rutiner o de blir större som nu mina e o sover riktigt bra o läggdax går jätte bra nu så skönt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *