Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Vinn supersött kit från Åhlens!

Jag lovade ju att jag skulle ordna några tävlingar för att fira att jag bloggat i 4 år samt att jag haft besöksrekord på över 2000 unika läsare på en vecka. Och självklart håller jag vad jag lovar så håll utkik för det kommer trilla in lite tävlingar då och då i bloggen. :) Först ut är i samarbete med Åhlens!

Alla tävlingar i bloggen hittar ni under rubriken Populärt. ♥

åhlens set

Mysig babypläd, härlig snuttekanin och en fin babymössa ingår i detta kit från Åhlens! ♥

Som vanligt är det enkelt att tävla i min blogg! Motivera bara kort varför du vill vinna detta urgulliga kit från Åhlens. All fjäsk och delning är tillåten! 😉

Tävlingen avslutas 4 mars 2014 kl 23:59, vinnaren publiceras i min blogg så fort som möjligt dagarna efter och du får själv hålla koll i min blogg för att se om du vunnit. Vinnaren kontaktar sen mig via mail för att få vinsten. Lycka till!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

79 thoughts on “Vinn supersött kit från Åhlens!

 1. Jag är inte mycket för fjäsk *s* men det här skulle vara en fin present till mina vänner som just ska få sitt första barn. Hon har ett utvisningshot, medan han fått permanent uppehållstillstånd. De väntar sitt första barn i dagarna.

 2. Jag vill vinna för att sakerna var supersöta & jag kommer behöva det när bebisen kommer. Alltid roligt att vinna också såklart så får väl hoppas att jag har någon chans hihi, kram! :)

 3. Det här skulle jag vilja ge till min älskade systerson ♥
  Vill skämma bort honom eftersom jag inte kan få egna barn.
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 4. Tack för en trevlig blogg :) Jag har en egen liten guldklimp som redan är överöst med fina babysaker men om en månad får en nära vän till mig en liten pojke <3 Mammaledig som man är så är budgeten på present så begränsad så detta hade varit en helt fantastisk "välkommen till världen gåva". Hoppas, hoppas!!

 5. Om jag vinner så ska jag fjäska för min syster som är lite småarg på mig. pga av privata skäl så ge detta till hennes barn som hon ska få i Juni kanske får henne att mjukna till.

 6. Jag är gärna med och tävlar om detta till min systers lilla plutt! Hon hade blivit hur fin som helst i mössan och filtarna ser ju supergosiga ut :)

  Mvh Maria

 7. Är inte så bra på det här med fjäsk men skulle bli jätteglad om jag vann. Jag bli moster i vår så det här skulle bli en helt perfekt present. Så snälla snälla snälla välj mig! :)

 8. Jag vill ge detta kittet till parveln son snart anländer,
  med de finaste fötter, ögon och händer.
  Han gör sin mamma glad när han sig rör och sparkar,
  mamman, hon mest bebisgrejer knarkar.
  Din familj är ljuvlig och bloggen magnifik,
  en go blandning av personligt och komik!

  Tack för en GRYM blogg!

 9. Vilken fin blogg du har med många trevliga bilder!
  Jag vill vinna det fina babykitet och ge det till min kusin som snart ska få barn. Vi har inte setts på över 20 (!) År trots att vi bor nära varandra. Detta pga våra föräldrars trätor. Men nu har de blivit sams igen och då jag fått veta att hon väntar barn kan det vara en bra öppning för att starta en relation.

 10. Skulle vilja ha detta setet till min först födda som man sedan kan ge i generationer :) mamma hade sparat massa sen jag var liten som jag skulle ha när jag fick barn allt blev stulet :( så får nu börja på en ny nostalgiresa ihop med mina egna barn

 11. Skulle vilja ge detta till min brorsdotter , som väntar sitt andra barn nu i sommar .
  Passar i färg både till kille och tjej , eftersom könet fortfarande är okänt =) .

 12. Jag skulle vilja vinna detta till våran andra knodd som är påväg. Perfekt present från storasystern som längtar efter sin lillebror/lillasyster.

 13. Jag vill vinna detta till min kära vän som precis fått barn med ett allvarligt hjärtfel. De förtjänar allt och lite därtill efter allt jobbigt som hänt dem.

 14. Åååååh elefanter, mitt favoritdjur i hela världen! Självklart vill jag vinna detta!!
  Båda mina barn har haft en litet Nini som myskompis då dem var små, självklart ska deras kommande kusin också ha en sådan. Vore jättekul om jag hade turen att få vinna detta till dem :)

 15. Jag har nästan inte köpt en enda grej till lillebror som tittade ut vid årsskiftet, eftersom vi har kvar så mycket från första sonens bebistid. Lägger lite mer på sparande osv istället. Dock är det ju roligt att ha åtminstone några helt nya saker och då är det perfekt om man lyckas vinna det så att man slipper slita på ”hemma-mamma-ekonomin” i onödan 😛 Detta användbara och söta kit tackar han nog inte nej till, lill-bebben.

  Kram Matilda

 16. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna detta söta kit till min bästa vän som väntar sitt andra barn. Hon har inte många som ställer upp för henne och nu när hon nyligen blivit ensamstående, så känns det som hon behöver mig och mitt stöd ännu mer så det vore fantastiskt kul att få överraska henne med detta lagom tills bebisen kommer.

  Kram Sanna

 17. Inte visste jag att Åhlens, hade så mycket fint för dem minsta!
  Jättesött är det i alla fall, och vill gärna ge detta fina till ”lillasyster”
  Juni, som precis kom till världen nu i februari!
  Håller tummarna såå… Ha det så gott/ Marie

 18. Snart är det min tur att bli två barns mamma, så givetvis önskar jag mig detta tuffa set till den som tittar ut!! Hade vart kul med lite nya saker och inte bara arvegods från storebror! :-)

 19. Nu i vår/sommar väntar min bästa kompis barn, liksom mina två svägerskor. Därför skulle jag gärna vilja vinna detta kit och ge dessa tre fantastiska kvinnor vars en fin present till deras små kommande underverk!!

 20. Jag ska bli gudmor!! Min kompis ska ha barn i juli och jag ska få gosa med en nyfödd bebis. Setet ser jättemysigt ut och vilket härligt set att inviga den nyfödda i, en liten mysig filt att linda in i och en mysig nalle att krama om, inte minst skydda den lilla huvudet :)
  /Ana

 21. Hej, jag är en 22 årig tjej vars min bästa vän kommer få sitt första barn i sommar, och jag vore oerhört glad om jag skulle vinna dessa till henne, verkligen gulliga saker! :)

  Ha det bra!
  mvh
  Rebecca

 22. Skulle vilja vinna till våran fem månaders son som varit världens gladaste och snällaste kille trots att han fått stå ut med att bo bland kartonger i flera veckor nu och skippats runt bland mostrar och farmödrar för att vi ska hinna få ordning då vi just flyttat.

 23. Jag hoppas vinna det fina setet till pyret i magen! Det skulle hjälpa mig att slippa ha dåligt samvete för att allt annat kommer ärvas från storasyskonet. Plus att ett sött paket skulle vara en fantastiskt mysig och uppskattad överraskning i gravidvardagen med extrem trötthet och illamående from hell!

  Och som tack för en inspirerande, peppande blogg ska du såklart få lite fjäsk också
  S tarka
  O mtyckta
  l J uvliga
  K alassnygga
  A nn-Sofie! 😉

 24. efter många svåra år och ha levt med skyddad identitet så har mitt liv äntligen vänt! jag träffa min underbara sambo i mars förra året och i början av oktober förra året fick vi en oväntat besked! vi väntar en liten pojke! så i juni så är vårt lilla mirakel beräknad:) skulle bli jätte glad för att få hem detta söta paket till min bebis i magen:)

 25. Supersött! Det här skulle jag vilja skicka till några vänner på andra sidan jordklotet som väntar sitt första barn! För så här söta saker tror jag inte att det finns i Belize!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *