Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Annons

Idag flyttar Elias in till sin bror!

Idag kände jag det var dags för att flytta in Elias till Isak. Jag har inte velat flytta in honom där än pga att jag har funderat på hur Elias ska kunna sova då på dagarna om Isak ska leka men nu sover Elias så lite som oftast en gång om dagen bara och då kan han ju faktiskt sova i vår säng.

Tänkte att det kan vara bra om vi kan få rutin att försöka lägga dom samtidigt. Och så tror jag det blir mysigare för Isak för att han inte sover själv samt att vi inte behöver tassa tyst in i vårt sovrum när vi ska sova.

Och resultatet. :)

image

image

image

image

image

Nu börjar det äntligen hända lite mera saker här hemma. Ja man får sina ryck. Är väl den härliga vårsolen som ger en ny energi!

2 reaktioner på ”Idag flyttar Elias in till sin bror!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons