Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Skopremiär och vårkänslor!

vårkänslor 01

Igår pirrade i hel kroppen. ja idag är det annat väder. Men igår kom dom där vårkänslorna igen. Skulle inte februari vara kallaste månaden? Ja jag klagar då inte.

vårkänslor 02

Det blev skopremiär för Elias. Jag kom på att gud vad det skulle vara roligt att gå ut nu när Elias kan gå. Men det gick inte så lätt. Först vägrade han stå på bena. Som om han blivit spädbarn igen. Klart förstår att det är skumt med dessa saker på fötterna. Men jag hade letat fram Isaks gamla 22:or. Perfekt!

vårkänslor 03

Tillslut gick han när jag höll honom i båda händerna. Han provade också några steg men det blev ett par huvuddyk i gräsmattan för händerna hade han också glömt att han hade. Men lite bättre gick det sen och han tog några steg. Det var nog jätte spännande för honom här ute. Nu längtar jag bara efter likadant väder som igår eller bättre.

vårkänslor 04

 

Har ni några bra tips på vad man ska ut och göra med barnen nu på våren? Ja för snart är ju faktiskt äntligen våren här! För en gångs skull tyckte jag vintern gick snabbt. 😉

One thought on “Skopremiär och vårkänslor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *