Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Dagens outfit – Isak

meandi och 00meandi och 03 meandi och 02 meandi och 01

Måste säga att mina barn passar verkligen i gult. Elias i gult hittar du här.<–

Denna sweatjacket är från me&i. Vart annars? 😉 Finns i både gult och turkost. Båda färgerna är riktigt härliga nu till våren! Någon mer än jag som börjar få vårkänslor? Det känns som det sitter några små fåglar i min mage och bara kvittrar! Det är ju underbart!

11 thoughts on “Dagens outfit – Isak

  1. SV: Hihi ja :) Ja jag får komma nästa gång eller när allt har lugnat ner sig. Men behöver självklart ha något annat att tänka på i några timmar och hade varit så skoj att få träffa alla AFF tjejer <3

    Jag har bloggat här inne innan men skaffa en egen domän sen men stängde ner den efter allt som hänt och allt vi går igenom just nu. Men glad att vara tillbaka här inne :) trivs bäst här inne <3

    Hur är allt med er? Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *