Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Ni undrar hur det går för mitt företag kanske?

ego jag 01

Jo då just nu händer inte så mycket. Jag har fått mina samples och det är dags för att köra igång min beställning i fabriken. Väntar på klartecken att göra första betalningen till fabriken för att dom sen ska komma igång. Frakten är sen den som tar tid. Då det tas på båt så tar det sin lilla tid.

Sojka Design heter varumärket. <— Där får ni en liten sneak peek. Jag vill så gärna avslöja så mycket mer. Men nu känns det som allt är satt på vänt men har ju så mycket andra idéer med! Ni anar inte ha ha. Rätt som det är kommer det bombaderas med info här ska ni veta. Men jag får hålla er på kroken. 😉

4 thoughts on “Ni undrar hur det går för mitt företag kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *