Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Välkommen till redaktionen på Allt för föräldrar!

redaktionen 04

Det var en händelserik helg när vi var i Stockholm! Jag och M träffade upp Erika och hennes kompis på Centralen dagen innan mellon för att också ta en titt på Allt för föräldrars redaktion, samt för att ta en fika med Emila som är redaktionschef där. Det var ett jättemysigt kontor, precis ett sånt jag skulle kunna tänka mig att jobba på. Man får ju sån känsla när man går in på olika ställen, antingen bra eller dåligt. Men med en sån som Emila på plats så gör det väl sitt i atmosfären med. 😉

allr för föräldrar redaktion 01

redaktionen 02

Jag minns inte när jag började blogga här exakt men det var någon gång i slutet av förra året. Och man tänker ju inte på att det finns ett kontor bakom. Kul var det att få komma dit och hälsa på dom anställda och personerna bakom.

redaktionen 05

redaktionen 06

redaktionen 03

Extra roligt var omvandlingen från detta ovan till när dom gjorde om till Mellofesten! Mer om det kommer… 😉 Men visst ser det ut som en mysig miljö på kontoret?

2 reaktioner på ”Välkommen till redaktionen på Allt för föräldrar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *