Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Från kontor till soptipp!

image

Ja som ni ser så ser det ut som en soptipp på vårt kontor här hemma. Fan vad pinsamt egentligen men man hinner ju inte med allt och man får prioritera. Idag valde vi storstädningen. Att komma in till datorn ja då fick man klättra över tvätt och in i klädkammaren kunde man inte ens.

Nu kommer man in i klädkammaren men jag har så ont i ryggen så får vila. Det tar på krafterna det där med att tömma och rensa lådor. Skit tråkigt men någon gång måste man ta det. Men mer ikväll blir det eller så fortsätter vi imorgon. Vi får passa på när Isak sover borta för det är omöjligt att få något gjort med 2 barn hemma.

Förhoppningsvis kan jag skriva från soptipp till kontor snart! 😉

4 reaktioner på ”Från kontor till soptipp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *