Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Legoland!

Imorgon ska jag till Legoland med Sofie! <— min vän som förresten flyttat sin blogg hit till Allt för föräldrar. Så in och hälsa henne välkommen vettja! 😉 En grymt go tjej som jag är överlyckligt att jag fått lära känna här i byn. Det är hon som ska sparka mig i rumpan för att komma igång!

Elias får vara hos svärmor så jag kan lägga fokus på Isak. Hans trots når nog sin topp just nu för jag kan inte tänka mig värre. Sen när jag hittar han sovandes på golvet och vet att han måste ha trillat ner så kommer dom där aww känslorna av att han är så söt och stackaren som trillat från soffan och bara sover vidare. Plutt.

Klockan är mycket och jag borde lägga mig! Jag ska ju till Köpenhamn och mingla med Bobles och Lego. Eh ska upp kl 6 så förstår inte varför jag inte är i säng jaoooow! Återkommer mer om det för jag har aldrig hört talas om Bobles men jag älskar nya och roliga saker så det ska bli kul. Natti natt!

4 reaktioner på ”Legoland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *