Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Kärt återseende!

image

Efter att jag varit borta från barnen från torsdag till söndag så var det ett otroligt stort ögonblick när man fick se dom igen. Gud vad barnen växer när man är borta. Och vilken underbar känsla när Isak kastar sig om min hals av lycka! ❤
Elias brydde sig dock mindre och såg mer ut som att han glömt mig usch. Men efter en stund var han också glad och visade att han kunde gå ännu mer stabilare än tidigare. Om 6 dagar blir han 11 månader. Oj vad tiden går…

Kommer mer om helgen som varit såklart men nu ska jag på Elias första tandläkarbesök!

6 reaktioner på ”Kärt återseende!

 1. Så skönt! :) Här kramades vi i morse lite, sen var det ”back on track” liksom 😉 <3 Men det är ändå så skönt att vara tillbaka i vardagen.

  SNart ses vi igen och lycka till med tandläkar besöket <3
  Kramar!!

 2. TÄnk att den lilla snart är ETT år! Oj så fort det går!
  Mysigt när man blir så välkomnad.
  När Casper sovit hos farmor och farfar två dagar så smög han fram till mig och viska: Mamma jag har saknat dig och gav mig världens kram!
  Det är det bästa kvitto man som mamma kan få!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *