Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Me&i på väg hem till mig!

Då jag även denna våren är bloggvän och ambassadör för me&i så är dessa kläder på väg hem till mig. Åh älskar alla dessa plaggen redan!

blazer me&i

Blazer heter denna och det är den som tidigare fanns i rosa. Jag älskade den och det ska bli så underbart att även få den i denna som är i färgen nearly black.

cargo pants me&i

Cargo pants känns helt rätt i vår! Här kommer dom i vita och gillade man deras tidigare chinos så kommer man gilla dessa för dom är inte helt olik chinosen.

poncho tunic me&i

Poncho tunic har redan gjort mig förälskad! Utan att ens ha provad den än. Men jag ser att den kommer sitta som en smäck. Känns som en klänning man bara måste ha i garderoben. Jag älskar svart för man kan lägga till olika smycken varje gång för att piffa upp det hur man vill beroende på hur uppklädd man vill vara.

Så komsi komsi mina nya älsklingar! Ha ha… ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *