Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Panik, människa och bärsele!

isak

Hur mycket förkylningar kan en människa åka på egentligen?! Jag tycker jag är förkyld hela tiden. Hinner knappt bli frisk förrän det kommer en ny. Så nu är nässprayen min bästa vän. Men allt som man ska hinna göra så har man inte tid vare sig till att vara förkyld eller sjuk. Det ser ut som rena kriget här hemma och jag mår ännu sämre av att se allt stök. Tvätten hann jag med 2 maskiner men allt ligger bara i en hög och verkar inte själv vilja hoppa in i skåpet. Några magiska ord jag missat eller vad?

Idag prioriterade vi iaf solen. Det blev en promenad i solen och med bärselen som jag har som är från Babybjörn så känner jag mig helt fri och eftersom jag är utan vagn. Åh så skönt. Vilken befrielse. Nu när jag provat den lite så kan jag tycka att där vid nacken, så kallat nackskyddet hade varit trevligt om där var mer stöd för den viker sig för Elias huvud är så tungt. Där hade jag önskat att den var lite styvare så den höll hans huvud på plats så han inte tippar bak så mycket om han somnar. Han är ju 10,5 månad och väger 10,5 kilo och ska han bäras på rygg sen så gäller det ju att han inte somnar. Alternativet att man kunde lägga in ett inlägg i tyget så det blir styvt där bak och inte böjer sig. Men det är bara när han sover och trycker bak huvudet för det gör han så fort han somnat. Men jag har ju en tung klump här hemma. Sen är han ju fullt påklädd med overall så kanske blir att han sjunker ner mer så det blir längre stöd för huvudet.

babybjörn WE

Här har jag skrivit mer om Babybjörn WE bärsele. <–

Fan ser nu på bilden att luggen måste fixas och det är SNART! Vill ju känna mig lite fin när jag ska mingla med Allf för föräldrar i helgen. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. Funderar på att ta mig en panik imorgon!

12 thoughts on “Panik, människa och bärsele!

    1. JA!! Vad roligt det ska bli! 😀 Ha ha in rea person. 😛 Inte så mycket mer än Sojkan haha.

      Elias är 10,5 månad. Jag är sjukt nöjd med bärselen. Känns ju inget i ryggen. Grymt förvånad att det var så bekvämt! Och super skönt att slippa vagn! Längtar till våren när man inte behöver tjocka kläder då ska jag ha den mycket! :)

      Fan jag måste hitta något att ha på mig på lördag! SVÅRT!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *